MY WEEK - ajan opetteluun

Auta pientä lasta ymmärtämään paremmin mitä lähiaikoina tapahtuu.

Päiväkoti-ikäisen lapsen on vielä vaikea hahmottaa sellaisia käsitteitä kuin ”huomenna” tai ”viikonloppuna”. Viikkokalenterin viikonpäiviä ja kuvia seuraamalla lapsi ymmärtää paljon helpommin montako päiväkoti- tai kerhopäivää viikossa on, milloin on viikonloppu tai milloin mummi-päivä olikaan. Tämä tekee arjesta lapselle helpommin ennakoitavaa ja lapsi voi paremmin.


Kalenterin magneetit on mietitty tarkasti.

Kalenterista löytyy magneettiset viikonpäivät sekä 24 raikkaasti kuvitettua magneettia kuvaten viikon yleisiä tapahtumia sekä harvemmin tapahtuvia tärkeitä tapahtumia.


Kalenterin käyttö on lapselle mahdollisimman helppoa.
 Alussa viikon tapahtumia katsotaan yhdessä aikuisen kanssa ja myöhemmin omatoimisesti. Aikuisen tehtävänä on varmistaa, että kalenterin tapahtumat ja päivä ovat ajan tasalla.

Tänään oleva päivä merkitään joko siirtämällä viikonpäivän magneettia muista päivistä poikkeavaksi tai käyttämällä jotain muista magneeteista päivän osoittajana.

Mikäli kalenteria pidetään jääkaapin ovessa, sitä on helppo vilkaista vaikka aamupalaa tehdessä. Lapsen on helppo tarttua magneetteihin pienillä sormilla, sillä magneetit ovat paksuja, mutta kevyitä ja irtoavat juuri sopivan helposti.

Mikäli jääkaappisi ei ole metallinen, voit hankkia metallipintaisen taulun esim. Kokokidin valikoimista tai maalata jonkin pinnan magneettisella maalilla.

Saat tyylikästä suomalaista designia.
Tuote on täysin Suomessa suunniteltu ja raikkaan kuvituksen on tehnyt teollinen muotoilija Netta Korhonen. Designin lähtökohtana on ollut, että tuotteen täytyy toimia päivittäisessä käytössä, paketti on tyylikäs ja itse kalenteri on kaunis lisä kodin sisustukseen.

Parhaiten tuote soveltuu 3-6 -vuotiaalle lapselle. 


Paketissa olevat viikonpäivät sekä paketin tekstit ovat Englanniksi. Pelkästään suomenkielistä tuotetta ei ole enää saatavana.  Magneettien halkaisija on 4 senttiä.

Haetko lahjaideaa, josta on hyötyä pitkäksi aikaa?
On mukavaa antaa lahjaksi tuote, josta on aidosti hyötyä lahjan saajalle. Monista muista lahjoista erottuen magneettikalenterista on iloa moneksi vuodeksi. Voit nähdä kalenterin ahkerassa käytössä aina vieraillessasi lahjan saaneessa perheessä.

Tuotetta on myyty Suomessa yli 3000 kappaletta.
Siitä on ollut paljon apua myös erityislapsille.

Instagram