MUN PÄIVÄ - rutiinien opetteluun

Tuttu arki vahvistaa lapsen turvallisuudentunnetta
Tutut ja säännölliset päivän toiminnot ja askareet lisäävät lapsen arjen hallinnan tuntua. Näillä ihanilla kuvilla näytät arjen rytmin lapselle selkeästi ja havainnollisesti. Päivästä tulee helpommin hahmotettava, ennakoitava ja siten lapsi voi paremmin. Päivän kulkuun ja sen eri tilanteisiin voi palata aika ajoin ja myös arjen poikkeuksien ymmärtäminen käy helpommin - vaikkapa kun vanhemmat ovat poissa, lapsen on helpompi käsittää kuvien avulla, missä vaiheessa päivää isä tai äiti palaa.


MUN PÄIVÄN käyttö on lapselle mahdollisimman helppoa

Päivän tapahtumia katsotaan varsinkin alussa yhdessä aikuisen kanssa. Mikäli lapsi ei vielä puhu, niin kuvia näyttämällä hän voi helposti kertoa mitä haluaa tai toivoisi tehtävän. Magneetit ovat isoja mutta kepeitä – niitä on kiva katsella ja helppo siirrellä.


Magneettien tapahtumat on mietitty tarkasti

MUN PÄIVÄ –magneetit kertovat selkein kuvin, mitä rutiineja päivään kuuluu: syömistä, ulkoilua, leikkiä, lepoa. Voit pitää magneetteja jääkaapin ovessa, metallipintaisella taululla tai maalata jonkin pinnan magneettisella maalilla.


Saat tyylikästä suomalaista designia

Tuote on täysin Suomessa Kokokidin suunnittelema ja iloisen raikkaan kuvituksen on tehnyt teollinen muotoilija Netta Korhonen. Designin lähtökohtana on ollut, että tuotteen täytyy toimia päivittäisessä käytössä, paketti on tyylikäs ja tuotteen kuvat ovat kaunis lisä kodin sisustukseen.


Haetko lahjaideaa, josta on hyötyä pitkäksi aikaa?
On mukavaa antaa lahjaksi tuote, josta on aidosti hyötyä lahjan saajalle ja jonka ulkoasuun on panostettu. Monista muista lahjoista erottuen MUN PÄIVÄSTÄ on iloa pitkäksi aikaa. Voit nähdä magneetit ahkerassa käytössä aina vieraillessasi lahjan saaneessa perheessä.


Parhaiten tuote soveltuu alle 3 -vuotiaalle lapselle
Pakkauksessa on 16 kuvaa, joiden halkaisija on 8 cm. Kaikki paketin tekstit ovat sekä suomeksi että ruotsiksi.


Mun Päivä mainintoja blogeissa

Mutsi hoitaa >>


Instagram