MY WEEK – att lära sig tider

Barnet förstår bättre vad som ska hända de närmaste dagarna
Det kan vara svårt för ett barn i dagisåldern att uppfatta begrepp som ”i morgon” eller ”i helgen”. I veckokalendern kan barnet titta på veckodagarna och bilderna och på ett enkelt sätt lära sig hur många dagis- eller klubbdagar som ingår i en vecka , när det blir helg och när mormor eller farmor kommer på besök. På det sättet blir vardagens händelser lättare att förutse, och barnet mår bra.


Kalendern är enkel för barnet att använda
I början tittar man på veckans händelser tillsammans med en vuxen, och senare kan barnet göra det på egen hand. Förälderns uppgift är att uppdatera händelserna och dagen i kalendern. Om kalendern fästs på kylskåpsdörren kan man kolla den på morgonen samtidigt som man gör i ordning frukost. Barnet kan lätt fatta tag i magneterna med sina små fingrar, eftersom magneterna är tjocka, men ändå lätta och lagom enkla att ta loss från underlaget.


Händelserna på magneterna är noga genomtänkta
Kalendern innehåller magneter med alla veckodagar och dessutom 24 magneter med fräscha och enkla bilder som beskriver vanliga händelser under veckans lopp och mer sällsynta, viktiga höjdpunkter. Du kan fästa magneterna på kylskåpsdörren, på en tavla med metallyta eller måla en yta med magnetisk målfärg.


Stilig, finsk design för dig
Produkten är helt och hållet designad i Finland, och de glada och fräscha illustrationerna är gjorda av industriella designern Netta Korhonen. Designen utgår ifrån att produkten ska fungera i dagligt bruk, paketet är snyggt och bilderna blir ett trivsamt inslag i hemmets inredning.


Söker du en presentidé som ger nytta och nöje en längre tid framöver?
Det är alltid roligt att kunna ge en present som faktiskt ger nytta för mottagaren och som designats med omtanke. Till skillnad från många andra presenter ger magnetkalendern nytta i många år. När du besöker familjen som fått din present får du se hur flitigt magneterna används.


Produkten lämpar sig bäst för barn i åldern 3–6 år

Veckodagarna i paketet och alla texter finns på engelska.